Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! 
 
Weboldalunkon mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését. A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Hecht 1000 elektromos fűnyíró

1000 W, 32 cm
Cikkszám:
HECHT1000
Márka:
Hecht

Leírás

A HECHT 1000 a legkisebb teljesítményű (1000 W-os) fűnyíró, amit kínálatunkban megtalál, maximum 400 m2 karbantartására ajánljuk. A tartós műanyag háznak köszönhetően értük el, hogy súlya csak 8,9 kg. További előnye, hogy ellenáll a korróziónak. A forgókés munkaszélessége 32 cm, és a vágási magasság 25 - 55 mm-es tartományban állítható. A levágott fű összegyűjtéséről 35 literes kosár gondoskodik. A könnyű mozgatás érdekében a házat fogantyúval láttuk el, és a fő fogantyút szárnyas anyával rögzítettük, hogy megkönnyítsük Önnek a szétszerelését, így alig foglal helyet a kerti tárolóban. Az egyszerű kezelésének és kompakt méreteinek köszönhetően ez a fűnyíró nagyon közkedvelt a nyaralókban, kis kertekben és minden olyan helyen, ahol kis területen kell füvet vágni. Az elektromos motornak köszönhetően szinte alig igényel karbantartást. Ennek a fűnyírónak is természetesen tartozéka a biztonsági kapcsoló és a vezeték feszülését megakadályozó hurok.

A termék előnyei:

  • Nagy teljesítményű, magas forgónyomatékú motor.
  • A fűnyíró kiválóan alkalmas az olyan kisebb területek karbantartására, ahol súlya miatt könnyen kezelhető.
  • A felhasználó értékelni fogja a gép könnyű karbantartását és kezelését.
  • A fogantyúval ellátott műanyag fűgyűjtó kosár lehetővé teszi a fű könnyű kiszórását.
  • A fogantyú szétszedhető, ezért könnyebb a szállítása és tárolása.
  • Vágómagasság beállítása.
  • Hátulkidobós kialakítás.
Műszaki adatok:
Teljesítmény: 1000 W
Munkaszélesség: 32 cm
Gyűjtőkosár: 35 l
Ajánlott terület: 400 m2
Vágási magasság: 25-55 mm
Kerekek átmérője (első/hátsó): 5/5“
Ház: műanyag
Nagy teljesítményű motor
Magas forgatónyomaték
„TURBO MOTOR“
Tömeg: 8.8 kg
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló
Makita termékek