Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! 
 
Weboldalunkon mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését. A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Hecht 2012 autó akkumulátortöltő

Töltés 5 lépésben
Cikkszám:
HECHT2012
Márka:
Hecht

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht autó akkumulátortöltők

Leírás

A bemeneti vezeték hossza: 1,5 m
A kimeneti vezeték hossza: 1,5 m
 
Kimeneti feszültség / áram: 6 V, 12 V / 1A
Akkumulátor kapacitás: 4-60 Ah
Teljesítmény: 230 V / 50 Hz 15 W
 
Hecht 2012 kimeneti feszültség - áram: 6V - 0,55A / 12V - 1A Teljesítmény: 15 W Bemeneti feszültség: 230V/50Hz Bementi vezeték hossza: 1,5m Kimeneti vezeték hossza: 1,5m. Intelligens töltésvezérlés Csepptöltő funkcióval. Használható: - 6V-os és 12V-os akkumulátorok töltésére (gyermek elektromos járművek /kismotor, kisautó/ személygépkocsik, motorkerékpárok) - 4-60 Ah teljesítményű akkumulátorok töltésére Csatlakoztatása után automatikusan felismeri az akkumulátor típusát és kiválasztja a megfelelő feszültséget és a legjobb töltési módot, majd ezt átlagértéken tartja, így az akkumulátor NEM SÉRÜLHET Teljes feltöltés után a töltő automatikusan átkapcsol az ún. karbantartási üzemmód-ra, amely ellenőrzi az akkumulátor töltöttségi állapotát és folyamatosan teljesen feltöltve tartja A töltés folyamatát és az akkumulátor állapotát LED-ek jelzik A töltő képes hibaérzékelésre, mint például a rövidzárlat, alacsony vagy magas feszültség, ekkor automatikusan lekapcsol A lyukak segítségével akár falra is rögzíthető.

A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Termékajánló
Makita termékek