Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! 
 
Weboldalunkon mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését. A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Fiskars EasyAction™ ultraéles cérnavágó olló

Cikkszám:
1059562
Márka:
Fiskars

A termék az alábbi kategóriákban található:

Fiskars EasyAction™ szövet- és cérnavágó ollók

Leírás

  • Az ultraéles cérnavágó olló borotvaéles, prémium minőségű, rozsdamentes acél pengékkel rendelkezik a tiszta vágás érdekében, hegyes végével pedig még a szűk helyeken is pontosan vághat.
  • A rugós kialakítás megkönnyíti a vágást, míg a Softgrip® borítással kényelmesebb és jobb a használata.
  • A beépített pengevédő meghosszabbítható, amikor nincs használatban, a biztonságos tárolás és utaztatás érdekében.
  • Ideális szövet, cérna, szalag, fonal és egyebek pontos vágásához.
A sokoldalú ultraéles cérnavágó ollóval könnyen vághat szövetet és tisztázhatja a végeket. A borotvaéles, prémium minőségű rozsdamentes acél pengék tisztán vágják el a szövetet, fonalat, szalagot, selymet és minden mást, még a szűk helyeken történő vágáskor is. A beépített pengevédő meghosszabbítható a biztonság növelése érdekében, amikor éppen nem használja vágásra, tárolás és utazás közben. Ráadásul a rugós kivitelű, Softgrip® részekkel kényelmessé és könnyűvé válik a vágás.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: olló, cérnavágó olló
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.6 Ft
Termékajánló
Makita termékek