Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! 
 
Weboldalunkon mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését. A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Uniross HYBRIO 1.2V Ni-MH akkumulátor, AA (ceruza), 1000 mAh, 2 db/bliszter

Egységár (bliszter):
Bruttó: 1.690 Ft
Nettó: 1.331 Ft
Egy db-ra vetített ár:
Bruttó: 845 Ft
Nettó: 665 Ft
Cikkszám:
UH2AA1000
Márka:
Uniross
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

UNIROSS akkumulátorok

Leírás

  • Azonnal használható, nagy teljesítményű, újratölthető akkumulátor fogyasztói alkalmazásokhoz: az akkumulátor a csomagolásból kivéve, előzetes feltöltés nélkül használatra kész. A felhasználó számára ugyanazt a kényelmet biztosítja, mint a szabványos elem, de használat után fel is tölthető.
  • Hosszú tárolási idő az aktív kapacitás csökkenése nélkül: kiváló technológiája révén nagyon alacsony az önkisülése, 1 év tárolás után is megőrzi kapacitása 80%-át.
  • Kiváló teljesítmény nagy energiaigényű készülékekben: az Uniross újratölthető akkumulátorok az alkáli társainál jobban teljesítenek, mivel kisütési ciklusuk 80%-ában egyenletes feszültséget adnak.
 
Technikai adatok:
Feszültség: 1,2 V
Cella méret: AA
Kapacitás: 1000 mAh
Összetétel: Ni-MH

Méretek csomagolással:
Szélesség: 85 mm
Magasság: 113 mm
Mélység: 10 mm
Súly: 43 g
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: akku, aksi, aa akku, aa aksi, ni-mh akku, ni-mh aksi
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 389.38 Ft
Termékajánló
Makita termékek